Over ons

Over Dutch Fitness Community

We give you a body you'll hate to fuck up. 

Missie

JOUW lichaam transformeren tot het lichaam waar je altijd over droomde. Dat is onze passie. Jouw harde werk en onze kennis en ervaring kan er voor zorgen dat je met trots in de spiegel kunt kijken. Je hoeft geen topsporter te zijn, maar we verwachten wel een topssport mentaliteit. Kun je dat aan?

Ons team

Nick 

Online Coach

Jordy

Personal Trainer

Onze diensten

Elite Muscle Plan

Trainingsschema's + Voedingsondersteuning + Coaching

Personal Training 

1-op-1 training met jouw trainer in Rotterdam

Wat anderen over ons zeggen

De beste in het motiveren...

'Nick is de beste in het motiveren. Hierdoor heb ik heb goede resultaten behaald en vertrouw ik Nick volledig. Hij heeft me veel over mijn eigen lichaam geleerd en ik zit nu veel lekkerder in mijn vel. Ik kan Nick altijd alles vragen en hij is altijd bereikbaar.'

Hamza

 • Ik merk dat ik spieren krijg!

  Sinds 8 weken train ik met Nick als PT. Sporten is nooit mijn hobby geweest, vooral omdat ik de techniek niet onder de knie kreeg en dus geen of weinig resultaat zag. Met de hulp en kennis van Nick is het deze poging heel anders! Ik merk dat ik sterker wordt, spieren krijg en lol krijg in het sporten.

  Anne

 • Ik ben 5,7 kilo verloren in 6 weken.

  Ik wil jou heel erg bedanken voor de goede begeleiding die je mij hebt gegeven met de premium online coaching. Dankzij jou ben ik in 6 weken tijd maarliefst 5,7 kilo verloren aan vetmassa en heb ik er ook nog eens spiermassa bij gekregen!

  Rick

  Using multiple testimonial sliders on a single page might result in a faulty functionality. Please do not use more than 1 slider per page.